Inschrijven voor Taekwon-Do

Proeflessen

Om te kijken of Taekwondo iets voor jou is kun je bij Chang Hun Boxmeer altijd eerst 5 proeflessen volgen. Hiervoor betaal je €5,00 en stuur je een mail via het contactformulier dat op de site te vinden is waarbij je aangeeft dat je proeflessen wilt volgen.

Inschrijven als lid

Als je besluit om je definitief in te schrijven voor het volgen van Taekwon-Do lessen bij Chang Hun Boxmeer kunt u onderstaand formulier gebruiken.

Nadat u uw inschrijving heeft verstuurd heeft ontvangt u een bevestigingsmail. Deze email bevat twee bijlages die u beide de eerstvolgende les ingevuld en ondertekend dient in te leveren bij de leraar.

Met het versturen en ondertekenen van dit formulier machtigt u Taekwondo vereniging Chang Hun om de contributie af te schrijven.

Nadat u uw inschrijving heeft verstuurd heeft ontvangt u een bevestigingsmail. Deze email bevat twee bijlages die u beide de eerstvolgende les ingevuld en ondertekend dient in te leveren bij de leraar. Voordat wij deze formulieren ontvangen hebben is uw inschrijving nog niet definitief.

Persoonlijke gegevens

Overige gegevens

Omschrijving opmerkingen

Informatie

Op deze pagina vindt u een formulier waarmee u verschillende mensen die verbonden zijn met onze vereniging kunt mailen. Als u contact-informatie nodig heeft over één van onze bestuursleden, dan kunt u die vinden op onze organisatie-pagina.

Als u vragen of opmerkingen hebt die met Taekwon-Do Vereniging "Chang Hun" te maken hebben, dan kunt u het beste contact opnemen met onze secretaris. Hij zal er dan voor zorgen dat uw e-mail bij de juiste persoon uitkomt.

Taekwon-do geboden
& regels van Chang Hun

Beleefdheid

Integriteit

Volhoudendheid

Zelfbeheersing

Onoverwinnelijke Geest